Kundeundersøkelse 2017

Norsk Energibarometers årlige kundetilfredshetsundersøkelse viser at Ustekveikja Energi for 11. år på rad har de mest fornøyde kundene.

– Kundetilfredshetsmålingene til Norsk Energibarometer viser at det finnes merkevarer også innenfor kraftbransjen. Vi oppnår en svært høy poengsum for kundetilfredshet. Dette er en bekreftelse fra våre kunder som opplever oss som en serviceinnstilt og konkurransedyktig strømleverandør, sier daglig leder Bjørn Skaret i Ustekveikja Energi.

Norsk Energibarometer for 2017 er utført av Norfakta Markedsanalyse. I denne undersøkelsen kommer Ustekveikja best ut med en score på 89 poeng både på tilfredshet og lojalitet. Etter NKB modellen (Norsk Kundebarometer) får Ustekveikja en score på 82 poeng på tilfredshet og 87 poeng på lojalitet.
Ustekveikja er dermed best av alle strømleverandørene også i Norsk Kundebarometer 2017.

Prissammenligning

Vår spotprisavtale er blant markedets rimeligste, sett ut fra et gjennomsnittlig årsforbruk for en norsk husholdning (ca 16.000kWt).
Vi gir deg lave priser over tid, og du kommer derfor ofte billigere ut gjennom året enn det du ville gjort med en «lavprisavtale» som kun gir deg en god pris den første måneden.

Start typing and press Enter to search