Chat
aktuelt

Lei meg – hilsen leiemobilen!

Publisert 28.5.2021, sist oppdatert 16.7.2021

Jeg er ikke helt ung eller helt ny, men veldig trendy. Jeg tåler tidlig morgen-twitter, sene insta-kvelder og taushet når det trengs. Alt jeg krever er litt energi i blant. Da forblir jeg trofast så lenge du vil ha meg...

Sjekk ut et av landets rimeligste mobilabonnement og leiemobil

Leiemobil – Ny og viktig trend

Bruk og kast-mentaliteten erstattes heldigvis oftere og oftere av bedre tanker. Som gjenbruk, resirkulering, lang holdbarhet, bærekraft og levedyktig klode. Dette gjelder også for mobiltelefoner. I Europa er det faktisk nå mer vanlig å leie mobil enn å eie den selv.

En forskningsrapport utarbeidet av European Environmental Bureau forteller alt om miljøeffekten av å tenke litt grønnere. La oss si at du og alle i Europa beholder mobiltelefonen ett år lengre enn tenkt. Da spares et årlig CO2-utslipp tilsvarende det å ta av en million biler av veiene.

Ustekveikja er det lille strømselskapet på Geilo. Der oppe er man vant til storslått natur og opptatt av å spille på lag med kloden. Nå har de akkurat startet et samarbeid med mobilselskapet Release. Med leiemobil gir de deg muligheten til å bli med på en ny og positiv miljøtrend. Som kunde hos Ustekveikja får du sjansen til å ta grønne og mer bærekraftige valg. Til en fordelaktig pris.

Kutt kostnader og spar miljøet

Å kjøpe en ny smarttelefon koster jo gjerne skjorta. Og med tanke på at en ny modell egentlig ikke er særlig forskjellig fra den forrige, betyr det unødvendig pengebruk. Velger du heller å leie en mobil, betaler du en fast lav sum per måned. Med et rimelig mobilabonnement inkludert, blir det hele et besparende og fornuftig valg, både for deg og miljøet. 

Gull, sølv eller grønne skoger

Visste du at en smarttelefon faktisk inneholder 30 ulike og viktige grunnstoffer? Halvparten av dem vil jordkloden gå tom for om ikke alt for lenge. Det betyr færre eller manglende ressurser for dem som kommer etter oss. Det haster å endre kurs, og alle kan gjøre noe. 

Tenk over neste gang du mener du trenger en ny mobiltelefon. Hva innebærer det for den verden du lever i og for kommende generasjoner. Men ikke bli lei deg, – lei meg!

Les om alle fordelene med leiemobil