Chat
nyhet

Mobilt bredbånd med pausepris

Publisert 7.6.2021, sist oppdatert 2.9.2021

Lite kan måle seg med livet på hytta. Det beste stedet å slappe av og lade batteriene etter endt arbeidsuke. På hytta nytes gjerne langhelger, lengre ferier og ellers innimellom. Da kan det være greit å ha et mobilt bredbånd tilpasset denne av og til-bruken. Et abonnement med egen pausepris for eksempel.

Bredbånd for all slags hyttefolk

Ustekveikja Energi er mest kjent som et lite strømselskap. Vi holder til på Geilo i Hol kommune, én av Norges største hyttekommuner. Flere av våre kunder er hyttefolk. Vi vil at man skal ha et bredt og godt tilbud på fritiden. Derfor tilbyr vi mobilt bredbånd til en svært gunstig pris, sammen med mobilselskapet Release. 

Trenger du bredbånd på hytta? Bestill her! 

Ekstra rimelig bredbånd som strømkunde

Release har svært gode priser på mobilt bredbånd. Er du kunde hos Ustekveikja blir det enda rimeligere. Vi gir nemlig ekstra rabatt på en allerede lav månedspris. Dette betyr at Ustekveikjakunder sannsynligvis har landets beste bredbånd for hytte. 

Pausepris – ekstra billig når man ikke er på hytta

Store deler av året er vi ikke på hytta. Det er for dumt å skulle betale full pris for et abonnement når det ikke brukes. Med pausepris slipper du dette. Da betaler du kun kr 49,– i måneden. Det er det som gjør hyttebredbånd til et ekstra rimelig bredbånd. Vi kaller det sunn fornuft. 

hytte i fjellet med dramatiske skyer

Gode pakkeløsninger – tilpasset din databruk

Hos oss kan du velge mellom tre ulike datapakker. Dermed er det enkelt å finne den pakken som passer ditt forbruk best. Vi folk er jo forskjellige. Alle våre bredbåndspakker gir mye data for pengene.

Sjekk ut våre tips for å velge riktig pakkeløsning

For noen er det viktig å være oppdatert og ha muligheten til å ta jobbøkter ved behov. Er man mange og online store deler av døgnet, er den største pakken på 200 GB perfekt. Det skulle rekke godt til hele familien. 
For andre er det gode hyttelivet å tilbringe mest mulig tid ute. Det er noe med den magiske stillheten man bare finner i fjellheimen. Noen kobler gjerne av med et og annet byggeprosjekt. Slik som å snekre terrasse til bølgeskvulp utenfor sjøhytta. Da holder det sikkert med 50 GB pakkedata. 
Så har vi de som er litt midt i mellom. Her finnes en pakke på 100 GB. Det gir mange timer med streaming av musikk og levende bilder. Det er godt å synke ned i sofakroken om kvelden og streame en god film eller favorittserien.

Hastighet

Norge er et land med mange kriker og kroker. Om du har hytte ved sjøen, langt inne i den dype skogen eller høyt til fjells. Telenor leverer uansett alltid den best tilgjengelige bredbåndshastigheten. Husk på å plassere ruteren i forhold til der dere oftest sitter. Slåss mange om nettet samtidig, kan man oppleve at det går litt tregere. Men det takler de fleste av oss. Da er det bare å ta seg en tur ut i stampen eller koble av med ei god bok. Man er jo tross alt på hytta. 

Bredbånd både her og der

Det er fort gjort å tenke at mobilt bredbånd kun egner seg for hytter konkret. Men nei da. Det er strengt tatt flyttbart. Derfor kan du gjerne bruke det som sjøbredbånd i båten eller bilbredbånd om du er på biltur. Om du er av den eventyrlystne typen er det forresten perfekt til camping- eller fjellturen sommerstid. 

Ta vare på naturen

I Ustekveikja er vi opptatt av bærekraft. Det er viktig for oss å tilby løsninger som gjør at kommende generasjoner også får gode naturopplevelser på hytta. Vi er stolte av å samarbeide med Release, et selskap som deler de samme verdiene. Hos oss kan du nå leie en nyoppusset mobil, som et alternativ til ny mobil. Se våre rimelige priser på mobilabonnement med leiemobil!