Chat

Blogg

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort – aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm, kraft og fornybar energi. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

markedskommentar

Sommervær og strømpriser

Juni ga oss tørt og varmt sommervær. Det gode været gjør imidlertid sitt til at strømprisene holder seg på et relativt høyt nivå for årstiden.

Les mer next
nyhet

Mobilt bredbånd med pausepris

Lite kan måle seg med livet på hytta. Det beste stedet å slappe av og lade batteriene etter endt arbeidsuke. På hytta nytes gjerne langhelger, lengre ferier og ellers innimellom. Da kan det være greit å ha et mobilt bredbånd tilpasset denne av og til-bruken. Et abonnement med egen pausepris for eksempel.

Les mer next
markedskommentar

Høye strømpriser og ingen vårflom

Mai måned ble både tørr og kjølig, og vi fikk den høyeste maiprisen på 10 år. Sen snøsmelting gjør at hydrobalansen (totale mengden av snø, og vann, både i magasin, mark og grunnvann) har falt til under normalen.

Les mer next
aktuelt

Trygg Strømhandel

Trygg strømhandel er en ordning for sertifisering av strømleverandører som retter seg mot private forbrukere i Norge. Ustekveikja Energi deltar i sertifiseringen, og ser fram til lanseringen 1. september 2021.

Les mer next
aktuelt

Lei meg – hilsen leiemobilen!

Jeg er ikke helt ung eller helt ny, men veldig trendy. Jeg tåler tidlig morgen-twitter, sene insta-kvelder og taushet når det trengs. Alt jeg krever er litt energi i blant. Da forblir jeg trofast så lenge du vil ha meg...

Les mer next
markedskommentar

Mens vi venter på vårsmeltingen

April måned var i hovedsak kjøligere enn normalt til tross for at de høye temperaturene i midten av måneden fikk noen folk til å finne frem kortbuksene sine for en kort periode. Så langt i 2021 har strømprisen vært vesentlig høyere enn de rekordlave prisene vi så i fjoråret.

Les mer next
  • ...