Chat

Blogg

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort – aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm, kraft og fornybar energi. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

strommarked

Fakta om strømmarkedet – Norske strømpriser og hvordan prisene settes

Strømpriser … I tider med billig strøm, slik som i 2020, bryr de færreste seg om dem. Men strømpris engasjerer også. Straks de gjør et byks kommer gjerne spørsmålene. Vi er opptatt av at strøm skal være så forståelig som mulig. I denne artikkelen går vi i dybden rundt strømprisene. Vi forklarer de viktigste prismekanismene og oppklarer forhåpentligvis det du lurer på. 

Les mer next
strommarked

Derfor vil vi ha regn nå – Noen fakta om strømpriser

Strømpriser er ikke alltid like lette å forstå seg på. Det er mange faktorer som påvirker prisene og mange fagbegreper. I Ustekveikja er vi opptatt av at strøm skal være så forståelig som mulig. Det er særlig viktig i tider med høy strømpris, slik som nå.

Les mer next
markedskommentar

Sommervær og strømpriser

Juni ga oss tørt og varmt sommervær. Det gode været gjør imidlertid sitt til at strømprisene holder seg på et relativt høyt nivå for årstiden.

Les mer next
nyhet

Mobilt bredbånd med pausepris

Lite kan måle seg med livet på hytta. Det beste stedet å slappe av og lade batteriene etter endt arbeidsuke. På hytta nytes gjerne langhelger, lengre ferier og ellers innimellom. Da kan det være greit å ha et mobilt bredbånd tilpasset denne av og til-bruken. Et abonnement med egen pausepris for eksempel.

Les mer next
markedskommentar

Høye strømpriser og ingen vårflom

Mai måned ble både tørr og kjølig, og vi fikk den høyeste maiprisen på 10 år. Sen snøsmelting gjør at hydrobalansen (totale mengden av snø, og vann, både i magasin, mark og grunnvann) har falt til under normalen.

Les mer next
aktuelt

Trygg Strømhandel

Trygg strømhandel er en ordning for sertifisering av strømleverandører som retter seg mot private forbrukere i Norge. Ustekveikja Energi deltar i sertifiseringen, og ser fram til lanseringen 1. september 2021.

Les mer next
  • ...