Chat
aktuelt

Studenter trenger også rimelig strøm

Publisert 11.11.2020, sist oppdatert 7.1.2021

Det er mye å tenke på når man «forlater reiret» og tar fatt på studentlivet. Et virvar av flyttelass og drøssevis av lure og mindre lure innkjøp, fadderfester og mange nye venner – Da er det lett å glemme ett og annet. Som strøm for eksempel.

Rimelig strøm bestiller du selv

Det er alltid smartest å bestille strøm selv. Lar du nettselskapet (de som leverer strømmen) ordne dette for deg blir prisen høyere. For et begrenset studentbudsjett kan det bli veldig dyrt i det lange løp. Med mindre strøm er inkludert i leieprisen. Da er alt på stell og du trenger ikke å tenke mer på strøm.

Førstehjelp til en god strømavtale

Vi i Ustekveikja vet alt om strømavtaler og har gjort det enkelt for deg. Følger du oppskriften under slipper du å få «strømsjokk».

1) BLI KJENT MED AVTALENE (Den litt kjedelige jobben)

* På ustekveikja.no kan du lese om de ulike avtaletypene, og finne svar på spørsmål du kanskje har. Ønsker du lav pris over tid anbefaler vi vår strømavtale Spot On Markedskraft, som passer godt for mindre leiligheter med lavt forbruk. * Ringer du oss på 32 08 70 00 veileder vi deg til å velge den avtalen som passer best for deg! * Ustekveikja holder til i Hallingdal. Foruten å produsere og levere strøm til deg er vi opptatt av å ta vare på naturen og lokalsamfunnet.

2) BESTILL STRØM (Den morsomme delen)

  • Let etter sikringsskapet (som regel grått eller hvitt). Dette kan gå som en lek. Andre ganger er det veldig godt gjemt. I sikringsskapet finner du uansett ditt målernummer.
  • Ring oss eller send en e-post på post@ustekveikja.no. Du kan også gå inn på ustekveikja.no – i løpet av få minutter får du en bekreftelse på din avtale.
  • Fra dagen du flytter inn i din nye bolig, har du 30 dager på å finne deg en strømavtale selv.

3) BOR DU I KOLLEKTIV?

* Fyll ut bestillingen på samme måte som under punkt 2. * Strømavtalen må stå på én person og dere får én samlet faktura.

Si opp strøm

Skal du flytte til en ny bolig, husk å si opp avtalen der du bor nå. Dette gjør du enkelt pr. tlf. eller via nettsiden. Det er kjedelig å betale dobbelt opp. Du kan si opp lenge før du flytter ut. Gi beskjed til din strømleverandør så kan de avslutte din avtale (minimum 2 dager frem i tid).

Lave strømpriser i hele studieperioden

I Ustekveikja ønsker vi at du skal ha lave priser gjennom hele studietiden din. Målet vårt er at du skal slippe å tenke på noe så opplagt som strøm. Slik at du heller kan konsentrere deg om det som er viktig – nemlig utdanningen og studentlivet. Velger du oss skal du derfor vite at vi har vist oss å være blant de aller rimeligste i det lange løp. Lykke til!