Hallingspretten 2019

Vinn strøm til en verdi av 5000 kroner!

 

Hallingspretten 2018 ble en skifest med perfekte spor, føre, lett medvind og sol. Vi satser på at årets renn blir minst like bra. Som deltaker i årets Ålreiteste Skirenn- har du mulighet til å vinne strømforbruk til en verdi av 5000,- (gjelder ikke nettleie) fra Ustekveikja Energi.*

For å delta i konkurransen må du fullføre Heil- eller Halvspretten. Meld deg på i skjemaet under, og kanskje du er den heldige vi kontakter etter Hallingspretten 2019 er gjennomført!

 

Trenger du billett?

Har du ikke skaffet deg billett enda, så har du mulighet til å vinne gjennom å følge oss på Facebook og Instagram. Vi kommer til å lodde ut deltagelse i valgfri distanse Heil- eller Halvsprett og inngang til den store Etterspretten-festen (eksl. Grillbuffet). Vi skal trekke 2 vinnere hver uke fra uke 6 til 8, så det blir mange sjanser til å vinne. Kanskje du blir en av de heldige.

 

Ditt fornavn og etternavn (obligatorisk)

Ved å delta i konkurransen godtar du å bli kontaktet av oss med informasjon om våre produkter og gode tilbud.

 

*Premien forutsetter at du er eller blir kunde i Ustekveikja Energi. Premien vil komme som fratrekk på strømregningen, og vil ikke kunne utbetales til kunde. 

Chat med oss