Bredbånd på hytta fra kun kr 49,-

Få rimelig bredbånd skreddersydd for ditt hytteopphold. Sammen med mobilselskapet Release tilbyr vi et mobilt internett som tilpasser seg din databruk. Gunstig bredbånd under bruk og som koster en slikk og ingenting når du ikke bruker abonnementet. En god grunn til å være Ustekveikjakunde.

Anbefalt
Snake

Mobilt bredbånd 50 GB - 499,-/49,- pr mnd

Ustekveikja Energi Mobilt bredbånd med pausepris.

Snake

Mobilt bredbånd 100 GB - 599,-/49,- pr mnd

Ustekveikja Energi Mobilt bredbånd med pausepris.

Snake

Mobilt bredbånd 200 GB - 799,-/49,- pr mnd

Ustekveikja Energi Mobilt bredbånd med pausepris.

Snake

Mobilt bredbånd 500 GB - 1149,-/49,- pr mnd

Ustekveikja Energi Mobilt bredbånd med pausepris.

Hvorfor mobilt bredbånd med pausepris?

 • Perfekt til hytta, bilen, båten og ellers på tur
 • Store datapakker til hyggelige priser
 • Fra kun kr 49,– pr. mnd.
 • Rabattert Ustekveikjapris på allerede svært gode priser fra Release
 • Som Ustekveikjakunde får du et av landets beste bredbåndabonnement for hytte 
 • Full Telenor-dekning i hele Norge

Ikke Ustekveikja-kunde? 

Slik fungerer bredbånd på hytta fra Release

Når du koser deg på hytta betaler du for bruken i forhold til den datapakken du har valgt (50 GB – 100 GB eller 200 GB). Pausepris gjelder bruk av data under 10 MB. Ved bruk over faktureres totalsum for ditt abonnement. Er det en måned du ikke bruker bredbåndet, betaler du dermed kun pauseprisen på kr 49,- pr. mnd. 

Du har full dekning gjennom Telenor sitt nett. Mobilt bredbånd med pausepris kan brukes i hele Norge. Det fungerer ikke utenlands. Når tilgjengelig data er brukt opp, går hastigheten ned til 40 kbit/sek, pris per ekstra MB er kr 0,-. Dette sikrer uønsket overforbruk. Du kan selvfølgelig kjøpe ekstra datapakker om du trenger mer data.

Visste du forresten at vi har flere gode samarbeid med Release? Sjekk ut våre rimelige mobilabonnement et godt miljøvalg. 

Hvem passer bredbånd med pausepris for?

Mobilt bredbånd er et smart valg når du trenger fleksibel bredbåndløsning. Ikke minst når det ikke er mulig å legge inn kabel. For eksempel om du ønsker internett på hytta eller på tur. Pausepris gir egne fordeler:

 • Bredbånd med pausepris er for eksempel veldig ideelt for deg som bare besøker hytta i sommerhalvåret. Med dette hyttebredbåndet vil du spare mye i løpet av et år.
 • Er du et båtmenneske vil dette være et fint sjøbredbånd i båten. Her sparer du mye i vinterhalvåret, når båten ikke er i bruk.
 • Dessuten vil det være et godt valg om du liker å reise på bilferie. For eksempel om du trenger internett i bobilen på campingferie. På campingplassen slipper du da å dele på campingens wifiløsning for gjester. Den blir gjerne underdimensjonert når mange er på samtidig.
 • Mobilt bredbånd med pausepris passer også fint til fjellturen sommerstid. Antennen på en ruter har normalt sett bedre kvalitet enn mobilen. Dermed har du god internettdekning så og si overalt.
 • Denne løsningen er ideell for deg som reiser mye med tog. Fordelen med å ha en egen ruter er at den ikke stjeler mobilens ressurser ift. til batteri og bruk. ​