SpotOn Uvdal

Samarbeid mellom Uvdal Kraftforsyning og Ustekveikja Energi fra 2020.

I tråd med endringer i kraftbransjen er det bestemt fra myndighetene at selskap som leverer både nett og strøm må skille disse ut i egne selskap fra 1. januar 2021. Dette kan være en omfattende og dyr prosess for mindre selskaper. Uvdal Kraftforsyning har valgt å inngå en samarbeidsavtale med en god nabo fra Geilo, Ustekveikja Energi.

Gjennom dette samarbeidet vil Ustekveikja Energi overta strømleveransen fra den 1. januar 2020. Uvdal Kraftforsyning vil fortsette som før med nettvirksomhet og fiberutbygging, men avsender av fakturaen for både strøm og nett vil være Ustekveikja Energi.

Din nye strømavtale er SpotOn Uvdal. Avtalen kan enkelt bestilles på siden her dersom du har flere anlegg du ønsker strømavtale til. Vi i Ustekveikja Energi vet at det lønner seg å tenke langsiktig, så selv om spotprisen går opp og ned, skal du vite at vi holder din regning så lav som mulig over tid.

Ønsker du  å kontakte oss så kan våre kunnskapsrike rådgivere hjelpe deg. Vår kundeservice er fri for tastevalg!

Fakta om avtalen
Bindingstid: Nei
Fastbeløp: Kr 0,- pr måned
Påslag: 6,5 øre/kWh
Opprinnelsesgaranti mulig: Ja
Betalingsmåter: eFaktura, AvtaleGiro, ePostfaktura, Kredittkort, Giro.

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva.

Ps: Er du kunde hos Uvdal Kraftforsyning trenger du ikke å foreta deg noe før overgangen, avtalen blir automatisk overført til Ustekveikja Energi den 1. januar 2020.
Chat med oss