på lag med geilo il

Vi fornyer hovedsamarbeidsavtalen med Geilo Idrettslag

Publisert 1.2.2022, sist oppdatert 14.2.2022

I oktober 2021 signerte Geilo IL og Ustekveikja Energi ny hovedsamarbeidsavtale. Vi har hatt et godt samarbeid i 16 år og forlenger med dette avtalen i ytterligere 3 år.

Mer enn strøm og strømpriser

Geilo Idrettslag er veldig glade for å ha med Ustekveikja videre. De er en betydelig lokal samarbeidspartner. Med denne signeringen anerkjenner de den store dugnadsinnsatsen og det frivillige arbeidet som skjer i idrettslaget vårt, sier daglig leder i Geilo IL, Jarle Opsahl Gjertsen. 

I Ustekveikja er vi opptatt av mye mer enn strøm og strømpriser. Strømselskapet vårt holder til i fjellbygda Geilo. Fjellfolk som vi er har vi alltid vært opptatt av alt som skjer i og rundt bygda. 

– Ustekveikja har en sterk lokal forankring og profil. Med den nye samarbeidsavtalen styrkes vårt engasjement inn mot Geilo IL ytterligere, forteller Siv Nesfossen, markedsansvarlig i Ustekveikja Energi.

Sunne og gode lokalsamfunn

For Ustekveikja Energi er samfunnsansvar viktig. Å støtte de som jobber for å utvikle sunne og gode lokalsamfunn er noe vi setter høyt.

– Vi vet at Geilo IL har stor betydning for oppvekstmiljøet og at de bidrar til god folkehelse. Som lokal aktør ønsker vi å bygge sterkere relasjoner til idrettslaget. Som strømleverandør håper vi selvsagt at det også bidrar til lokal kundevekst, sier Siv Nesfossen.

Skarverennet – vårens vakreste eventyr

Geilo IL bidrar med betydelig verdiskapning, blant annet gjennom Skarverennet. Det 38 km lange turrennet går fra Finse til Ustaoset, langs mektige Hallingskarvet. Hele fjellbygda står på i dugnadsarbeid, for at langrennsløperne skal få en minnerik våropplevelse i eventyrlig vakker natur.

– Vi i Ustekveikja håper på stor oppslutning og topp aktivitet på alle Geilo IL sine arrangement og arenaer. Vi ønsker også at vårt engasjement skal være godt synlig, forteller Siv Nesfossen. 

Energi må til 

Koordinator for Skarverennet, Håvard Veslehaug, er også glad for samarbeidet med Ustekveikja. 

– Vi håper at deltakerne i Skarverennet setter pris på Ustekveikja sitt bidrag ved tredje drikkestasjon. Det har fått det klingende navnet «Energistoppen Ustekveikja».

For energi må til. Enten det er i langrennskropper eller strøm til hus og hytter i Hallingdal. 

Er du på jakt etter en ny strømleverandør. Velg Ustekveikja Energi. Det lønner seg i det lange løp pluss at du er med på å støtte lokalsamfunnet. Vi gir nemlig tilbake til lokale lag som Geilo IL.