Finnes det billig strøm?

Velkommen skal du være. Det er mye som sies og skrives om strømpriser og energimarked i disse dager. Alt er ikke enkelt sort eller hvitt, ja eller nei, og dessverre er det ikke alt som stemmer.

Vi i Ustekveikja Energi har en usedvanlig påkobla kundeservice som ønsker å gi deg de ærlige svarene. Enten du vil ha dem korte eller lange.

Finnes det billig strøm?

Kort svar
Langt svar

Er vann gratis?

Kort svar
Langt svar

Hva tjener egentlig strømleverandørene penger på?

Kort svar
Langt svar

For en bolig på Østlandet med et estimert forbruk i juli 2022 (årsforbruk 16000 kWh) viser fordelingen at av totalen på kr 2900,- er strømleverandørens andel kr 95,- Regnestykket tar utgangspunkt i gjennomsnittlig spotpris fra Nordpool 208,63 øre/kWh inkl. mva.

Det lønner seg å lure! Vi jobber ikke med lokkepriser, men belønner alle som sender inn spørsmål med 50,-* i fratrekk på neste faktura. 

* Du må være Ustekveikja kunde for å få belønning. 1-2 spørsmål per kunde og spørsmålene må ha relevant innhold. Vanlige henvendelser om din strømavtale, faktura og forbruk gjelder ikke. 

Se hva andre har lurt på

Hittil stilte spørsmål fra våre kjære kunder

Kjære Ustekveikja

Send

Ofte stilte spørsmål

Her finner du en oversikt over spørsmål som våre kunder oftest lurer på. Får du ikke svar på ditt spørsmål her, så nøl ikke med å ta kontakt med oss.
Se ofte stilte spørsmål