Strømleverandør som kan strøm

Med mer enn 30 års fartstid er Ustekveikja Energi blant de mest erfarne strømselskapene i Norge. Vi er en nøktern og fremtidsrettet aktør i markedet, opptatt av å tilby fornuftige strømpriser og gi den beste kundeservicen.

en person som løper ved siden av en elv

VELETABLERT OG SOLID
Ustekveikja Energi AS ble etablert på Geilo i 1992. I alle år har vi jobbet for rimelig strøm over tid og personlig kundeservice med rask og god hjelp. Vårt mål er å være lune og åpne, ærlige og fornuftige, tydelige og langsiktige. Dette oppnår vi ved:   

TOPP KUNDESERVICE
Når vi sier at vi har svart belte i kundeservice er det ikke uten grunn. Vår kundeservicetelefon er helt fri for tastevalg og du møtes alltid av en blid og hjelpsom medarbeider. Ettersom vi er et av få selskap som har all strømkompetanse i eget hus vet du at vi kan strøm. Nettsiden er full av nyttig informasjon om strøm. Bruker du vår chat får du svar fra personer fra kundeservice og ingen programmert maskin. Derfor er det kanskje ikke så rart at Ustekveikja alltid har vært i toppsjiktet i kundebarometeret for energibransjen.

RIMELIG STRØM OVER TID
Vi har høy kompetanse på alt som har med strøm og vannkraft å gjøre. Helt siden 1997 har vi vært på kraftbørsen og handlet strøm. Vi vet derfor hvordan alle mekanismene i strømmarkedet fungerer. Vi har som mål å gi deg en rimelig og konkurransedyktig strømpris, som lønner seg på lang sikt. Enten det er spotpris, variabel eller fastpris. Så kan du bruke tiden din på viktigere saker enn å regne på billig strøm.

Å SETTE MILJØ PÅ DAGSORDEN
Når man holder til ved foten av Hardangervidda vet man å sette pris på naturen. Vi har i alle år hatt et sterkt miljøfokus. Først av alt drifter vi to vannkraftverk her oppe i fjellet, som sørger for fornybar energi til lokalbefolkningen. Tidlig på 2000-tallet ble vi medeiere i et bioenergiselskap. Ustekveikja ønsker dessuten å sette minst mulig klimaavtrykk, for kommende generasjoner. Naturen er sårbar. Derfor er vi sertifisert miljøfyrtårnbedrift og tar til daglig svært bevisste miljøvalg. 

BRED ERFARING OM STRØM OG KRAFTVERK
Vårt strømeventyr startet med drift av to flotte vannkraftverk. Vi har også håndtert kraftrettighetene for Hol kommune helt siden 1995. I 1996 tok vi initiativ til å nå målsetningen med Energiloven. Det vil si å ha et klart skille mellom monopolregulert og konkurranseorientert virksomhet. Vi var også en av de første kundene til Nord Pool, kraftbørsen i Europa. Vår lange erfaring gir deg som kunde en rekke fordeler. Du vet at du har med en veletablert og stabil aktør å gjøre. Vi kan strøm og strømpriser – ut og inn. Vi har et stort fokus på fornybar energi. Ustekveikja er opptatt av sunn fornuft. Derfor skal du føle deg trygg ved å bruke oss som strømleverandør.

LOKALFOKUS
Hallingdal er en av landets største reiselivsregioner og et flott sted å bo. I bygdene her oppe yrer det av lokale lag og organisasjoner som sørger for plenty av kultur- og idrettsaktiviteter. Dugnadsånden er stor, for aktivitetene er noe av det som limer bygdesamfunnet sammen. All dugnad til tross, er det også viktig med økonomiske bidrag. Ustekveikja setter stor pris på å kunne gi støtte til lokale lag og organisasjoner i Hallingdal og Numedal. UstekveikjaFondet er et av flere tiltak som er med på å løfte aktiviteten på bygda.

Leter du etter en solid strømleverandør som vet hva strøm dreier seg om er Ustekveikja et godt valg. Vi har strømavtaler tilpasset din livssituasjon.

Derfor er det lurt å velge Ustekveikja som din strømleverandør

Strømpris er alltid viktig. Ustekveikja vil gi deg en rimelig strømavtale, som er konkurransedyktig på lang sikt.
Les mer