Chat

Hvorfor strømavtale fra Ustekveikja?

Å være kunde hos oss handler om mer enn bare billig strøm. En av våre spesialiteter er personlig kundeservice.

Snirklende bilveg mellom fjell og daler

Derfor bør du bli Ustekveikja-kunde:

  • Rimelig strøm – Strømpris er alltid viktig. Ustekveikja vil gi deg en rimelig strømavtale, som er konkurransedyktig på lang sikt. 
  • Personlig kundeservice – Hos oss møter du alltid hyggelige mennesker, enten det er pr. telefon eller via vår chat. Vi ønsker å gi deg rask og god hjelp. Derfor har vår kundeservice null tastevalg og kort responstid. 
  • Vi kan strøm – Ustekveikja har holdt det gående helt siden 1992 og sitter på mye kunnskap og erfaring. Våre ansatte har svært høy kompetanse og kan strøm. Derfor kan vi svare deg på alle spørsmål du måtte ha om strøm, kraft og fornybar energi.
  • Oversiktlig – Vår organisasjon er liten og effektiv. Det er en av fordelene med å være små. 
  • Miljøfokus – Ustekveikja er opptatt av å ta vare på naturen. Vi jobber bevisst med å redusere vårt klimaavtrykk. Derfor er vi blant annet miljøfyrtårnbedrift og har et fokus på miljø i alt vi gjør.
  • Lokal støtte til kultur og idrett – Vi elsker å se barn og unge i aktivitet og ønsker å løfte fram kultur og idrett. Hvert år gir vi derfor store summer i støtte til lokale lag og organisasjoner, gjennom UstekveikjaFondet.
Glade barn som holder om hverandre

Strømleverandøren som kan strøm.

Med nesten 30 års fartstid er Ustekveikja Energi blant de mest erfarne strømselskapene i Norge.

Les mer