Hvorfor bytte til Ustekveikja som strømleverandør?

Å levere så billig strøm som mulig er alltid et mål. Men vi er også opptatt av at du skal føle deg trygg i valget av strømleverandør. I tillegg til rimelig strøm er en av våre spesialiteter personlig kundeservice.

Snirklende bilveg mellom fjell og daler

Derfor bør du bytte strømleverandør til oss:

  • Rimelig strøm – Strømpris er alltid viktig. Ustekveikja vil gi deg en rimelig strømavtale, som er konkurransedyktig på lang sikt. Du kan velge mellom flere ulike avtaler, enten det er strøm til spotpris, strøm til fastpris eller variabel pris. 
  • Personlig kundeservice – Hos oss møter du alltid hyggelige mennesker, enten det er pr. telefon eller via vår chat. Vi ønsker å gi deg rask og god hjelp. Derfor har vår kundeservice null tastevalg og kort responstid. 
  • Vi kan strøm – Ustekveikja har holdt det gående helt siden 1992 og sitter på mye kunnskap og erfaring. Våre ansatte har svært høy kompetanse og kan strøm. Derfor kan vi svare deg på alle spørsmål du måtte ha om strøm, strømpris, kraft og fornybar energi.
  • Oversiktlig – Vår organisasjon er liten og effektiv. Det er en av fordelene med å være små. 
  • Miljøfokus – Ustekveikja er opptatt av å ta vare på naturen. Vi jobber bevisst med å redusere vårt klimaavtrykk. Derfor er vi blant annet miljøfyrtårnbedrift og har et fokus på miljø i alt vi gjør. 
  • Lokal støtte til kultur og idrett – Vi elsker å se barn og unge i aktivitet og ønsker å løfte fram kultur og idrett. Hvert år gir vi derfor store summer i støtte til lokale lag og organisasjoner, gjennom UstekveikjaFondet.

Med andre ord mange gode grunner til å bytte til Ustekveikja som strømleverandør.

Glade barn som holder om hverandre

Bytt til en strømleverandør med stor strømkunnskap

Med nesten 30 års fartstid er Ustekveikja Energi blant de mest erfarne strømselskapene i Norge.
Les mer