SpotOn Stabæk

 

Med et stort hjerte for deg!
Fotball og strøm er energi, masse energi. Sammen med Stabæk Fotball ønsker vi å begeistre og vokse litt etter litt.
Gode forhold lønner seg – Alltid. Uansett

Velger du strømavtalen SpotOn Stabæk er du sikret en gunstig strømavtale samtidig som hver enkelt avtale bidrar til mer penger i klubbkassen.  Vi i Ustekveikja vet at det lønner seg å tenke langsiktig, så selv om spotprisen går opp og ned, skal du vite at vi holder din regning så lav som mulig over tid. Ønsker du  å kontakte oss så kan våre kunnskapsrike rådgivere hjelpe deg. Vår kundeservice er fri for tastevalg!

BestillVilkår

Fakta om avtalen

Bindingstid: Nei
Fastbeløp: Kr 39,- pr måned
Påslag: 4,95 øre/kWh
Opprinnelsesgaranti mulig: Ja

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva.

Fotball både på bredde- og toppnivå i Norge skaper engasjement og tilhørighet. Ustekveikja Energi er stolte av å bli invitert inn som samarbeidspartner i Stabæk Fotball. I tillegg til at avtalen innebærer at Ustekveikja Energi blir offisiell leverandør av energitjenester til Stabæk, legger den rammen for et samarbeid som begge parter håper skal gi gevinst i form av utvikling og verdiskapning.

Næringskunde?

Ustekveikja Energi er offisiell leverandør av energitjenester til Stabæk Fotball. Vi kan tilby svært gode strømavtaler til partnere og tilhengere av Stabæk Fotball, både til små og store bedrifter. Kontakt oss gjerne for råd om hvilken avtale som passer best for din bedrift. Gode forhold lønner seg – alltid, uansett!

 

 

 

 

Chat med oss