spotpris

Ustekveikja Solkonto

Har du solcelleanlegg hjemme? Med Ustekveikja Solkonto kan du produsere strøm fra egen solkraft, og selge den tilbake til oss når du har overskuddsproduksjon. Overskuddet kan du spare på din Ustekveikja Solkonto og selv velge når du ønsker å få det utbetalt.

Fakta om strømavtalen:

Kjøp av strøm - Ustekveikja Spotpris

  • Spotpris time for time
  • Påslag: 6,2 øre/kWh
  • Fastbeløp: kr 59,- pr. mnd
  • Ingen bindingstid 
  • Gebyr for papirfaktura kr 10,- om ikke annen betalingsmåte er valgt. Det belastes ikke gebyr på første faktura.

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva. Nettleie fra ditt lokale nettselskap kommer i tillegg til strømprisen. 

Salg av strøm - Ustekveikja Solkonto

  • Ustekveikja Energi kjøper din overproduksjon til spotpris time for time. Denne kan du spare på din solkonto, og velge selv om du vil ha hele eller deler av summen som fratrekk på neste faktura.

Med Ustekveikja Spotpris følger du spotprisen på NordPool time for time og betaler i tillegg et avtalt påslag pr kWh + et månedlig fastbeløp. Ved å bruke vår kundeapp kan du følge med på pris og forbruk, og planlegge for strømforbruk i de billigste timene. Strøm til spotpris vil normalt være lønnsom over tid.

Solkonto

Det du sparer tilsvarer timepris for produksjonen den aktuelle perioden – og verdien er i kroner og ikke i kWh. 

På MinSide og i vår KundeApp har du tilgang til din produksjon, eget forbruk og hvor mye du selger av strømmen din. Her velger du også om du vil spare eller ta ut verdien på produksjonen. Det vil bli sendt ut informasjon på epost om saldo på din solkonto hver måned. Denne vil du også se i "min meldingsboks" på Min Side og vår kundeapp.

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett fra bestillingsdato. Trykk på knappen for angreskjema, fyll ut og returner til oss. Du kan også kontakte oss på epost eller telefon. Les gjerne gjennom opplysninger om angrerett før du bestiller strømavtale.  

Spotpris

Spotprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel. For eksempel vil strømprisen i et normalår være høyere på vinteren når vi bruker mer strøm, og lavere om sommeren når forbruket er mindre. Både temperatur, nedbør og vind har innvirkning på spotprisene i Norge. 

Flere gode grunner til å bytte til oss som strømleverandør

Vi har alltid et mål om å tilby billig strøm. Men vi er også opptatt av at du skal føle deg trygg om du vurderer å bytte strømleverandør. I tillegg til rimelig strøm er et av våre spesialfelt personlig kundeservice.
Les mer