Chat

Aktuelt – om strøm og energi

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort. Aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm. For eksempel strømpris, strømmarked, kraft og fornybar energi. Les også om våre lokale samarbeid. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

strømmarked

Billig strøm - hva er egentlig billig strøm?

Strøm må vi alle ha og gjerne så billig som mulig. Men hva betyr nå egentlig «billig strøm» og hvordan kan du stole på at du har den billigste strømavtalen?

Les mer next
på lag med geilo il

Svevende supertalent og stipendutøver

Hvert år deler Geilo IL ut Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale talenter kan utvikle seg videre. En av de som får støtte fra oss er snøbrettkjøreren Kamilla Espeli Olsen. Hun er et stort, ungt talent i Norge.

Les mer next
aktuelt

Solid samarbeid gjennom mange år

– Hadde det ikke vært for Ustekveikja Energi ville det vært vanskelig å drive idrettslag i Hol. Samarbeidet med Ustekveikja gjør en enorm forskjell for et lite idrettslag.

Les mer next
aktuelt

BORI forlenger samarbeidsavtalen med Ustekveikja Energi

Helt siden 2019 har Ustekveikja Energi har hatt et godt samarbeid med BORI. Nå forlenger vi vår samarbeidsavtale med ytterligere 3 år.

Les mer next
på lag med geilo il

Energien og humøret på topp

Drikkestasjonene underveis i Skarverennsløypa er kjærkomne oaser for de fleste. En pause og litt påfyll av energi, så er du klar for turen videre. 

Les mer next
på lag med geilo il

Snømannen hos Geilo Idrettslag

Som en ekte turistbygd vet Geilo å sette pris på snøen. Med kunstsnø utvider idrettslaget vintersesongen med flere uker hvert år. Få kjenner dette bedre enn «Mr. Snøproduksjon», Ragnar Nicolaisen. Primus motor for Geilo ILs kunstsnø.

Les mer next
  • ...