Aktuelt – om strøm og energi

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort. Aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm. For eksempel strømpris, strømmarked, kraft og fornybar energi. Les også om våre lokale samarbeid. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

markedskommentar

Forventninger og prognoser for sommeren 2024

Ifølge Ustekveikja sine forvaltere kan vi vente oss noe dyrere strøm sommeren 2024, sammenlignet med i fjor. I tillegg må vi være forberedt på fortsatt store svingninger i markedet.

Les mer next
aktuelt

Å ta vare på kundene våre er det viktigste vi gjør hver dag

Hos Ustekveikja Energi holder kundesenteret åpent som vanlig i hele sommer. – Vi opplever at kundene verdsetter kunnskapen vår, og at de faktisk kan få hjelp av en erfaren kunderådgiver her hos oss, sier kundesjef Siv Nesfossen.

Les mer next
aktuelt

SOLKONTO: Selg strøm fra egen solenergi til oss

Sola er toppen og den varmer både huset og kroppen. Ekstra bra for deg som har solceller på taket og kan produsere egen strøm. Med Ustekveikja Solkonto kan du selge strømmen din til oss, om du har overskuddsproduksjon fra ditt solcelleanlegg.

Les mer next
aktuelt

SMART SPART: Strømsparing på flere nivå

Se for deg å våkne opp til en morgen av det kjølige slaget. Tusle rolig inn i en lun stue, takket være varmepumpen, som har holdt den god og varm gjennom natten. Ute står elbilen fulladet og klar for nye eventyr, uten at du har gjort særlig mye mer enn å plugge inn kabelen.

Les mer next
aktuelt

Strømsparing på hytta - senk kostnaden og øk komforten

For mange nordmenn er hytter og fritidshus en kjær eiendom, enten det er ved fjell eller sjø. Disse stedene er ofte destinasjoner for avslapning og rekreasjon, og i perioder som vinterferie, påske og sommerferie kan strømforbruket være betydelig.

Les mer next
på lag med geilo il

Ustekveikja støtter lokale talenter

I Ustekveikja er vi opptatt av lokal vekst og utvikling. Både at Geilo, Hol og de andre bygdene her oppe i dalen utvikler seg videre. Men også på individnivå. Derfor samarbeider vi med Geilo IL om Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale idrettstalenter kan vokse og blomstre.

Les mer next