Aktuelt – om strøm og energi

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort. Aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm. For eksempel strømpris, strømmarked, kraft og fornybar energi. Les også om våre lokale samarbeid. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

aktuelt

Strømsparing på hytta - senk kostnaden og øk komforten

For mange nordmenn er hytter og fritidshus en kjær eiendom, enten det er ved fjell eller sjø. Disse stedene er ofte destinasjoner for avslapning og rekreasjon, og i perioder som vinterferie, påske og sommerferie kan strømforbruket være betydelig.

Les mer next
aktuelt

Gjør som 4H - søk støtte fra UstekveikjaFondet

Ustekveikja Energi er mer enn en strømleverandør. Vi heier på lokale lag og foreninger i Hallingdal og Numedal! Det gir mening å gi bidrag til aktiviteter og tiltak som gjør at bygdene våre blomstrer. I fjor støttet vi blant annet en gratis overnattingstur for ungdommer i regi av 4H.

Les mer next
på lag med geilo il

Ustekveikja støtter lokale talenter

I Ustekveikja er vi opptatt av lokal vekst og utvikling. Både at Geilo, Hol og de andre bygdene her oppe i dalen utvikler seg videre. Men også på individnivå. Derfor samarbeider vi med Geilo IL om Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale idrettstalenter kan vokse og blomstre.

Les mer next
på lag med geilo il

Svevende supertalent og stipendutøver

Hvert år deler Geilo IL ut Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale talenter kan utvikle seg videre. En av de som får støtte fra oss er snøbrettkjøreren Kamilla Espeli Olsen. Hun er et stort, ungt talent i Norge.

Les mer next
strømmarked

Fakta om norske strømpriser og hvordan de settes

Strømpriser … I tider med billig strøm, slik som i 2020, bryr de færreste seg om dem. Men strømpriser engasjerer også. Straks de gjør et byks kommer gjerne spørsmålene. Vi er opptatt av at strøm skal være så forståelig som mulig. I denne artikkelen går vi i dybden rundt strømpriser. Vi forklarer de viktigste prismekanismene og oppklarer forhåpentligvis det du lurer på. 

Les mer next
aktuelt

Pressemelding

Ustekveikja Energi Holding AS blir en del av YVE AS.

Les mer next
  • ...