Aktuelt – om strøm og energi

I Ustekveikja-bloggen finner du artikler om smått og stort. Aktuelle saker og gode tips. Med nærmere 30 års erfaring som strømselskap vet vi et og annet lurt om strøm. For eksempel strømpris, strømmarked, kraft og fornybar energi. Les også om våre lokale samarbeid. Vi deler gledelig vår strømkunnskap med deg.

aktuelt

Pressemelding

Ustekveikja Energi Holding AS blir en del av YVE AS.

Les mer next
aktuelt

Full gass, på lag med naturen

Det begynner å bli noen år siden Martin Schanches seierspiruetter på Lyngåsbanen. Eller Rally-Solbergs magiske kommentar – It’s not the fart that kills, it’s the smell. Rally engasjerer mange – inkludert en strømleverandør som oss. Men hva har egentlig svidd gummi og eksosrøyk med Ustekveikja å gjøre …?

Les mer next
aktuelt

Gjør som 4H - søk støtte fra UstekveikjaFondet

Ustekveikja Energi er mer enn en strømleverandør. Vi heier på lokale lag og foreninger i Hallingdal og Numedal! Det gir mening å gi bidrag til aktiviteter og tiltak som gjør at bygdene våre blomstrer. I fjor støttet vi blant annet en gratis overnattingstur for ungdommer i regi av 4H.

Les mer next
på lag med geilo il

Ustekveikja støtter lokale talenter

I Ustekveikja er vi opptatt av lokal vekst og utvikling. Både at Geilo, Hol og de andre bygdene her oppe i dalen utvikler seg videre. Men også på individnivå. Derfor samarbeider vi med Geilo IL om Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale idrettstalenter kan vokse og blomstre.

Les mer next
strømmarked

Billig strøm - hva er egentlig billig strøm?

Strøm må vi alle ha og gjerne så billig som mulig. Men hva betyr nå egentlig «billig strøm» og hvordan kan du stole på at du har den billigste strømavtalen?

Les mer next
på lag med geilo il

Svevende supertalent og stipendutøver

Hvert år deler Geilo IL ut Ustekveikja-stipendet, som bidrar til at lokale talenter kan utvikle seg videre. En av de som får støtte fra oss er snøbrettkjøreren Kamilla Espeli Olsen. Hun er et stort, ungt talent i Norge.

Les mer next
  • ...