spotpris

Beboer

Fordi vi leverer til fellesanlegg i borettslaget/sameiet du bor i kan du få en partneravtale på strøm. Med denne avtalen følger du spotpris time for time for strømmen + avtalt fastbeløp.

Fakta om strømavtalen:

  • Spotpris time for time
  • Påslag: 0,- øre/kWh
  • Fastbeløp: kr 75,- pr. mnd
  • Ingen bindingstid
  • Gebyr for papirfaktura kr 10,- om ikke annen betalingsmåte er valgt. Det belastes ikke gebyr på første faktura.

  PASSER FOR: Deg som bor i leilighet. Det kan være komplisert å følge med på både strømpriser, påslag og fastbeløp. Denne avtalen forenkler prisbildet da den kun inneholder et avtalt fastbeløp i tillegg til selve strømprisen. Strømprisen følger spotprisen time for time på NordPool. 

  Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva. Nettleie fra ditt lokale nettselskap kommer i tillegg til strømprisen. 

  Angrerett

  Du har 14 dagers angrerett fra bestillingsdato. Trykk på knappen for angrerettskjema, fyll ut og returner til oss. Du kan også kontakte oss på epost eller telefon. Les gjerne gjennom opplysninger om angrerett før du bestiller strømavtale.  

  Spotpris

  Spotprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel. For eksempel vil strømprisen i et normalår være høyere på vinteren når vi bruker mer strøm, og lavere om sommeren når forbruket er mindre. Både temperatur, nedbør og vind har innvirkning på spotprisene i Norge. 

  Hvorfor bytte strømleverandør, til Ustekveikja?

  Strømpris er viktig. Vi ønsker at du skal få så billig strøm som mulig. Vårt mål er å gi deg en strømavtale som er konkurransedyktig på lang sikt.

  Les mer