spotpris

Ustekveikja Partner BORI

Strømavtale for alle BORI sine medlemmer! Vi gjør BORI sin medlemsavtale enklere og rimeligere. Denne avtalen forenkler prisbildet da den kun inneholder et fastbeløp, i tillegg til strømprisen. Strømprisen følger spotpris time for time på strømbørsen NordPool.

Logon til BORI

Fakta om strømavtalen:

  • Spotpris time for time
  • Påslag: 0,- øre/kWh
  • Fastbeløp: kr 69,- pr mnd (ordinært kr 75,-)*
  • Ingen bindingstid
  • Gebyr for papirfaktura kr 10,- om ikke annen betalingsmåte er valgt. Det belastes ikke gebyr på første faktura.

*Som god BORI-medlem får du rabatt på månedlig fastbeløp. Rabatten vises på egen linje på strømfakturaen.

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva. Nettleie fra ditt lokale nettselskap kommer i tillegg til strømprisen. 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett fra bestillingsdato. Trykk på knappen for angrerettskjema, fyll ut og returner til oss. Du kan også kontakte oss på epost eller telefon. Les gjerne gjennom opplysninger om angrerett før du bestiller strømavtale.  

Spotpris

Spotprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel. For eksempel vil strømprisen i et normalår være høyere på vinteren når vi bruker mer strøm, og lavere om sommeren når forbruket er mindre. Både temperatur, nedbør og vind har innvirkning på spotprisene i Norge. 

Bytt strømleverandør, til Ustekveikja Energi

Ustekveikja vil gi deg en rimelig strømavtale, som er konkurransedyktig på lang sikt. Men det er også mange andre fordeler med å bytte til oss som strømleverandør.

Les mer