spotpris

Ustekveikja Medlemsspot - Stabæk Strøm

Fotball og strøm er energi, masse energi. Sammen med Stabæk Fotball ønsker vi å begeistre og vokse. Litt etter litt. Velger du strømavtalen Stabæk Strøm er du sikret en gunstig strømavtale, samtidig som hver enkelt avtale bidrar til mer penger i klubbkassen. Gode forhold lønner seg – Alltid. Uansett

logoen til fotballklubben Stabæk

Fakta om strømavtalen:

  • Spotpris time for time
  • Påslag: 2,5 øre/kWh
  • Fastbeløp: Kr 39,- pr måned
  • Ingen bindingstid
  • Gebyr for papirfaktura kr 10,- om ikke annen betalingsmåte er valgt. Det belastes ikke gebyr på første faktura.

Med Medlemsspot - Stabæk Strøm følger du spotprisen på NordPool time for time og betaler i tillegg et avtalt påslag pr kWh + et månedlig fastbeløp. Ved å bruke vår kundeapp kan du følge med på pris og strømforbruk, og planlegge for forbruket i de billigste timene. Strøm til spotpris er normalt lønnsomt over tid. 

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva. Nettleie fra ditt lokale nettselskap kommer i tillegg til strømprisen.

Angrerett

Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, så har du 14 dagers angrerett. Gjelder fra den  datoen du har bestilt strømavtale. Trykk på knappen for angrerettskjema, fyll ut og returner til oss. Les gjerne igjennom opplysninger om angrerett før du bestiller strømavtale.  

Spotpris

Spotprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel. For eksempel vil strømprisen i et normalår være høyere på vinteren når vi bruker mer strøm, og lavere om sommeren når forbruket er mindre. Både temperatur, nedbør og vind har innvirkning på spotprisene i Norge. 

Næringskunde?

Strømleverandøren Ustekveikja Energi er offisiell leverandør av energitjenester til Stabæk Fotball.

Les mer