spotpris

Ustekveikja MiniSpot

Med Ustekveikja MiniSpot følger du spotpris time for time for strømmen + avtalt påslag og fastbeløp. Denne avtalen passer boliger som har et mindre forbruk av strøm.

Fakta om strømavtalen:

 

  • Spotpris time for time
  • Påslag: 8,9 øre/kWh
  • Fastbeløp: kr 0,- pr. mnd
  • Ingen bindingstid
  • Gebyr for papirfaktura kr 10,- om ikke annen betalingsmåte er valgt. Det belastes ikke gebyr på første faktura.

Med Ustekveikja Minispot følger du spotprisen på NordPool time for time og betaler i tillegg et avtalt påslag pr kWh. Minispot passer best for deg med lavt strømforbruk og har ikke månedlig fastbeløp. Ved å bruke vår kundeapp kan du følge med på pris og forbruk, og planlegge for strømforbruk i de billigste timene. Strøm til spotpris vil normalt være lønnsom over tid. 

Oppgitte priser er inkludert elsertifikat og mva. Nettleie fra ditt lokale nettselskap kommer i tillegg til strømprisen. 

Angrerett

Du har 14 dagers angrerett fra bestillingsdato. Trykk på knappen for angrerettskjema, fyll ut og returner til oss. Du kan også kontakte oss på epost eller telefon. Les gjerne gjennom opplysninger om angrerett før du bestiller strømavtale.  

Spotpris

Spotprisen bestemmes av tilbud og etterspørsel. For eksempel vil strømprisen i et normalår være høyere på vinteren når vi bruker mer strøm, og lavere om sommeren når forbruket er mindre. Både temperatur, nedbør og vind har innvirkning på spotprisene i Norge. 

Hvorfor bruke Ustekveikja som strømleverandør?

Strømpris er alltid viktig. Ustekveikja vil gi deg en rimelig strømavtale, som er konkurransedyktig på lang sikt.

Les mer