aktuelt

Gjør som 4H - søk støtte fra UstekveikjaFondet

Publisert 26.1.2023, sist oppdatert 5.6.2023

Ustekveikja Energi er mer enn en strømleverandør. Vi heier på lokale lag og foreninger i Hallingdal og Numedal! Det gir mening å gi bidrag til aktiviteter og tiltak som gjør at bygdene våre blomstrer. I fjor støttet vi blant annet en gratis overnattingstur for ungdommer i regi av 4H.

Samlet nesten 100 ungdommer

19–20. august 2022 inviterte mange av 4H-klubbene i Hallingdal og Numedal til overnattingstur ved Trytetjern i Nesbyen. Hele ni 4H-klubber fra kommunene Gol, Nesbyen, Ål, Flå og Nore og Uvdal stod bak. Ustekveikja støttet tiltaket med 10 000 kroner. Dermed kunne 4H-lagene stelle i stand et gratis arrangement. Lagene klarte å samle hele 92 deltakere i alderen 10–20 år.

  Sandvolleyball: Ustekveikja støttet 4H-tur til Trytetjern i 2022

  Friske aktiviteter gjennom hele helga

  Ved Trytetjern skjedde det masse spennende aktiviteter og energien var på topp hele helga. Med fantastisk vær ble det mye vannaktiviteter, slik som bading, padling, SUP og fiske. Mange hadde med sykkel og benyttet de flotte sykkelløypene rundt Trytetjern. Volleyball, favorittidretten for mange 4Here, ble det spilt så lenge det var lyst. Ikke nok med det. Nes jeger og fisk stilte mannsterke opp med skyting ved skytebanen like i nærheten. Her fikk ungdommene prøve både hagle, rifle og airsoft.

  Grill, bålkos og sang

  Til middag ble det grillet pølser og hamburgere. Kvelden gikk med til bålkos og allsang. For flere av de yngste var dette første møte med leirlivet. Da var det trygt å ha mamma eller pappa sovende i bilen på parkeringsplassen. 4H var takknemlige for støtten som gjorde arrangementet mulig.

  Fire fornøyde jenter griller på 4H-tur ved Trytetjern i Nesbyen

  Vi støtter lokale lag og foreninger gjennom UstekveikjaFondet

  I bygdene rundt om i Hallingdal og Numedal er det mange aktive lag og foreninger. Du finner dem i enhver krik og krok. Akkurat som 4H bidrar de til at det skjer masse positivt. Dette er et av de viktigste limene i lokalsamfunnene. Derfor støtter Ustekveikja Energi hvert år en rekke ulike aktiviteter, konserter, teater, idrettsarrangement, friluftsliv eller andre spennende tiltak og arrangementer.


  Gjennom UstekveikjaFondet kan ditt lag eller forening også søke om bidrag. Søknadsfristene er 15. april og 15. oktober.

  Slik søker du støtte fra UstekveikjaFondet

  Å søke om støtte er enkelt. Finn ut mer om fondets kriterier, hva en søknad må inneholde og hvor du sender søknaden.

  Mer info om UstekveikjaFondet