aktuelt

SMART SPART: Strømsparing på flere nivå

Publisert 6.6.2024, sist oppdatert 6.6.2024

Se for deg å våkne opp til en morgen av det kjølige slaget. Tusle rolig inn i en lun stue, takket være varmepumpen, som har holdt den god og varm gjennom natten. Ute står elbilen fulladet og klar for nye eventyr, uten at du har gjort særlig mye mer enn å plugge inn kabelen.

Varmepumpe – en varm og god investering

En luft til luft varmepumpe vil spre varme og komfort gjennom huset ditt hver dag. Det er nesten som å kjøpe deg en trofast fyringsvakt. Perfekt for de kalde vintermånedene vi har her til lands, og samtidig bidrar varmepumpen til å holde strømregningene på et minimum. Hos strømleverandøren Ustekveikja Energi kan du velge mellom flere klasseledende varmepumper. Luft til luft varmepumpe blir raskt gjerne et av de mest strømsparende tiltakene du kan investere i. Best av alt kan du velge å kjøpe den med rentefri nedbetaling over strømregningen.

Elbillader – med rentefri nedbetaling over strømregningen

Rentefri nedbetaling kan du også få på elbillader. Hos Ustekveikja kan du velge mellom to suverene elbilladere med prisvinnende design. For kanskje går du med tanker om å skaffe deg en elbil eller ladbar hybrid? Da vil du trenge en hjemmelader. Med andre ord får du altså både varmepumpe og smart elbillader fra Ustekveikja.

Smart varme, aircondition og smartlading

Har du en travel dag foran deg, med møter og avtaler som venter?  Da er det avslappende å kjenne at huset er lunt og godt når du står opp. Med programmeringsfunksjonen i varmepumpen kan du enkelt sette den til å jobbe gjennom natten, når det er billig strøm. På varme sommerdager kan den dessuten kjøle ned de samme rommene.

Takket være Ustekveikja sin appløsning for smartlading, vil elbilen stå ferdig ladet ute hver morgen. Her er det bare å plugge i ladekabelen og taste inn tidspunkt for når ladingen skal være fullført. Så sørger appen for å lade elbilen når det er billigst strøm om natten. Å lade elbil nattestid kan jo høres litt skummelt ut, men alle ladebokser vi tilbyr sørger for trygg lading. 

Lavere forbruk, økt komfort og frihet

Sett deg ned med en varm kopp kaffe i hendene. I bakgrunnen gjør varmepumpen jobben sin så stille at du knapt tenker over at den er der. Det er bare å nyte den lune hjemmeatmosfæren, vel vitende om at du vil spare penger vinteren gjennom. Og ikke bare det – du vil også vite at du har tatt et par små skritt mot en mer bærekraftig fremtid. 

Luft til luft varmepumpen og hjemmeladeren kan redusere energiforbruket og ditt økologiske fotavtrykk. Ikke minst får du bedre komfort, både i og utenfor hjemmet ditt. Det er befriende å cruise rundt i en stillegående elbil. På toppen av det hele vil de smarte investeringene kunne gi deg en mer romslig økonomi. Det er jo greit å spare litt, i en tid der det har blitt betydelig mer kostbart å leve.